Totalt antall sidevisninger

søndag 18. september 2011

Puff


Denne er laga med pinnestr 15 og av det tjukkaste garnet Kreativiteten hadde å by på! Fargen er grå-lilla. Oppskrifta er tatt utgangspunkt i Pickles sin Puff Daddy, med nokre justeringar.


Det tok ca 2 timar å strikke den, tjukke pinnar anbefalast ;)Denne lisje karen har godkjent produktet! Puffen er fylt med dundyne og dunpute, så den er tung og fast å sitte på.Perlestrikk..

9 kommentarer:

 1. den blei kjempekul!:) en sånn ha ej også gått å lurt på å lage, men ha ik komt så langt ennå!:D

  SvarSlett
 2. TAkk! Det e berre å hive sej rundt! Veldig fort gjort å strikke, og veldig anvendelig i bruk også :)

  SvarSlett
 3. Hei linn. Ej e innom og kikka. E so fint alt du laga! Og så må ej spørre, ka garn du he brukt til dinna puffen?

  SvarSlett
 4. heia!! Takk for det, Alica:) Ej huska ikkje heilt ka garnet heite, men trur det heite Eskimo. Det e va det tjukkaste butikken hadde i alle fall;) Neste gong skal ej strikke den i resirkulert tekstil, det e fint "garn" det! Då e tråden tjukk og robust og den nuppa ikkje ;)
  He forresten ikkje tilgang på profilen din.. ekje heilt inni ditte enda ej, e det nåke ej må gjer for å få tilgang eller he du lukka profil?

  SvarSlett
 5. hmmmm...veit ikkje heilt kaffor ej he lukka profil ej. E nok nåkke med innstillingane mine å gjer. Skal kikke på det etterpå. :)

  Kar en fer tak i resirkulert tekstil då? he aldri sett det ej trur ej. E så glad i ull, og gleda mej til den dagen oss kan sei oss fornøgd med gleda sofaen vår he gitt oss, sånn at oss kan kjøpe sofa i ullstoff. :)

  He ei veninne som ej må finne på nåkke i innflytningsgave til. He tenkt lenge på en slik puff, og no kom du med inspirasjon. Må no ver fole kjekt å ha en plass å oppbevare gjestedyna si(skal i tilfelle sy et bomullstrekk som dyna kan ligge i)?

  SvarSlett
 6. Grunnen til at du ikkje kjem inn på profilen min, e at det e den oss brukte då oss gifta oss. Må rett og slett renoverast litt før oss åpna att. :)

  SvarSlett
 7. Resirkulert garn fæ du tak i på garnbutikka. Sikkert ikkje på alle, men dei her i vik hadde i alle fall. Ellers kan du søke på det på nett, og bestille der. Hekje prøvd å strikke med det sjøl, og det e mulig det blir for hardt, det veit ikkje ej.

  Ull e fantastisk, og poffen vår e både mjuk og fast på same tid! :) No veit ikkje ej kor mykje du bruka å gi i innflyttingsgave, men dinne poffen vart på ca 500kr kun i garn. Og so kjeme dyne i tillegg.. Du treng egentlig ikkje å sy et trekk å ha inni poffen, ej berre stappe den oppi og då fylle den sej fint til poffen sjøl:)

  SvarSlett
 8. Kjempefin puff! Jeg har nettopp bestilt eskimogarn som jeg skal strikke puff av i perlestrikk.. Lurer bare på om du har brukt dobbel tråd på denne, eller kun strikket med ett nøste av gangen? E det puff daddys baby si oppskrift du har brukt, elle har du bare dikta litt sjøl? :)

  SvarSlett
 9. Beklager, såg denne meldinga litt seint. Du har vel strikka ein slik for lengst no :P Eg har brukt dobbelt tråd på denne. Eg brukte puff daddy-oppskrift, og masketalet herfrå. Men med perlestrikk som i puff daddys baby.

  SvarSlett