Totalt antall sidevisninger

torsdag 14. februar 2013

Emilgenseren


  

 Denne blei strikka på frihand ei arbeidshelg, utan å kunne prøve den på Emil undervegs.. Eg var heilt sikker på at eg strikka den meir enn stor nok, og at den kom til å vare til neste vinter også. Men den passa berre akkurat, og kjem berre til å kunne brukast denne vinteren.. Men den er mykje brukt allerede, og passar godt til pilothua! Det gjekk med 4 garnnøster av Nepal frå Drops, men skulle hatt et par meter meir med tråd slik at halsen kunne hatt den lengda som var tenkt..Mønster: eget
Garn: Nepal frå Drops
Pinnestr: 4,5
Treknappar frå Stoff og Stil16 kommentarer:

 1. Så utrolig fin genser! Sånn vil jeg også strikke! Det samme med lua! Lager du mønster eller...?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Vurderer å lage mønster, tenkte å sjå an etterspørselen. Men akkurat no har eg ikkje mønster, hverken til hua eller genseren.. Det ligg mønster på ei liknande hue på Ravelry :)

   Slett
 2. Nydelig!! Synes absolutt at du skal lage mønster!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi får sjå, stiller du som teststrikkar? ;)

   Slett
 3. Las om deg i Vikebladet. Masse fint, du er kreativ!!!!!

  SvarSlett
 4. Hei Linn,

  Så fantastisk å finne deg her! Og enda mer fantastisk å se alt det fine du lager! Har du flere halser eller elefanter etter messen? Til en jente?
  Jeg har selv en strikkeblogg, men ikke så proff som din: www.maritasverden.wordpress.com
  Hyggelig om du titter innom :)

  Hilsen en gammel nabo,
  Marita

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marita!! Eg har faktisk våre inne på bloggen din, men har ikkje visst det var du! Du lagar jo utruleg mykje fint du og! Eg har dessverre ingen halsar eller elefantar igjen.. Eg kan sende deg oppskrift på halsen om du vil strikke den sjølv? Veldig enkel og fort gjort :)

   Slett
 5. Gosh kor flinke du er! Ganske talentfull du ser ej. ELSKA maleria dine. Er det sånn du berre får en ide om inni haudet, eller mala du etter et fotografi eller nåke?

  Å so må ej no berre seie at Emil er en fantastisk søt og sjarmerande modell :) Herlig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kjekk tilbakemelding! Nokre av maleria er mala etter noko, men dei fleste begynn med ein idé som utviklar seg etterkvart som motivet kjem på lerretet. Emil er ein herleg kar ja!! :)

   Slett
 6. Så flink du er! Den hua er berre kjempefin, gensaren også.. du hadde sikkert fått salg på mønster ja :-)

  SvarSlett
 7. Takk! Vi får sjå om det blir ei oppskrift etterkvart. Kan i alle fall begynne å skrive ned framgangsmåte på deg eg lagar frå no av;)

  SvarSlett
 8. For en fin blogg du har og for en utrolig stilig genser du har strikket! Håper virkelig at du lager mønster til denne etterhvert :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk i like så, mykje fint du har laga! Skal gi beskjed om det kjem oppskrift!

   Slett
 9. Ååå, denne var utrolig fin! Og satt hvertfall som støpt, med veldig bra passform! Men selvfølgelig kjedelig når de vokser så fort ut av de hjemmestrikka klærne!

  SvarSlett